Super Backup Android alkalmazás

A következőkben a Super Backup nevű alkalmazásról olvashatsz, ami átlag felhasználók számára minden téren kielégítő megoldást kínál adataink mentésére, lokális tárhelyekre vagy akár felhőbe is. Hasznos lehet azoknak is, akik gyakran cserélgetik a rom-okat, és gyorsan szeretnék visszaállítani az alkalmazásaikat, sms-eket, kapcsolatokat, hívásnaplókat, naptárakat, könyvjelzőket.

super backup startup

Alkalmazás kezdőképernyő

Az alkalmazás kezdőképernyőjén kiválaszthatjuk, mit akarunk visszaállítani, vagy menteni.

Beállítások menü:

  • Mentés útvonala (A mentések helyét tudjuk kitallózni, lehet külső vagy belső sd is, és bármilyen mappa beállítható.)
  • Ütemezés beállítása (A maximálisan megtartott mentések száma, értesítés a mentésről az alapvető ütemezési beállítások. A rendszeres mentés beállításainál tudjuk testre szabni miről készüljön mentés, és milyen időközönként. Az automatikus feltöltésnél választhatunk Google Drive-ot , vagy Gmail-el email küldést. Törölhetjük a mentést sikeres feltöltés után. Korlátozhatjuk a feltöltést csak a Wifi-re.)
  • Alkalmazás mentés beállítások (Alkalmazások mentésekor mennyi verziót tartson meg. Ez nagyon jól tud jönni, ha kiderül egy alkalmazásról, hogy frissítés után valami nem működik rendesen. Könnyen visszaállíthatunk egy régebbi alkalmazás verziót. Beállítható az alkalmazások automatikus mentése frissítések után.

screenshot_2016-09-07-22-42-36-229     screenshot_2016-09-07-22-42-30-588

Az SMS, Kapcsolat, Hívásnapló, Naptár, Könyvjelző gombok működése hasonló. Tudunk azonnal mentést készíteni, visszaállítani, egy régebbi mentést megtekinteni, felhőbe küldeni, vagy törölni.

Az alkalmazások menü kicsit eltér a többitől. Itt külön láthatóak a telepített és az archivált alkalmazások. Egyesével is készíthetünk mentést, vagy állíthatunk vissza egy alkalmazást.

screenshot_2016-09-07-22-43-16-913

Alkalmazások mentése

Akár a Market linkeket is kimásolhatjuk ha szükségünk van rá.

Összességében egy nagyon jó és egyszerűen használható alkalmazás mely a háttérben csendben teszi a dolgát, és van amikor nagyon jól jön egy biztonsági mentés legyen az sms, vagy kapcsolatok, vagy bármi más. Természetesen van ingyenes és fizetős verziója, de aki megbarátkozik pár hirdetéssel, annak az ingyenes verzió is tökéletes választás.

goole play

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük