Xiaomi Mi Band 1S Pulse part 2.

Az előző posztban taglalt Band folytatása következik most. A garanciás csere gond nélkül lezajlott, gond nélkül kaptam egy másik terméket. Ezúttal nem bíztam a véletlenre, már a boltban kicsomagoltam és ellenőriztem, lehet e tölteni, kapcsolódni lehet e hozzá. Természetesen sikerült, így elhoztam. Még párosítás előtt feltöltöttem teljesen, szeretném kipróbálni mennyi ideig bírja első használatkor.

A párosítás probléma mentes, még úgy is, hogy a MiFit régi verzióját használom szándékosan. Nálam az 1.8.711-es verzió gond nélkül működik, a Play Store-ban elég sok lepontozást kapott az új 2.x-es verzió, így maradok a beváltnál. Nekem fontos és szeretett funkció az Early Bird Alarm, és ez hiányzik az új verzióból.

mi fit 1.8.711

Minden funkció hibátlanul működik, minden beállítás megmaradt. Egyedül egy dolog ami hiányzik, az RGB led, de az nagyon! De ezzel együtt kell élni.

A pulzusmérő meglepően pontos. Sokkal rosszabbra számítottam. Összehasonlítva egy mellkas pánttal és egy vérnyomásmérővel tudtam, az átlagos eltérés bőven 5%-on belül van, bár a pontosabb mérésekhez szorosabbra kellett állítanom, ami azért már nem olyan kényelmes.

MiFit Heart Rate

A mindennapi használat majd eldönti van e létjogosultsága a pulzusmérésnek ilyen formában, jelenleg úgy érzem így, minden automatizmus nélkül nem. Ha már egy időzítő lenne ami fél, egy, vagy 2 óránként mér, már az is nagyon hasznos lehetne.

 

Előző rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük